0

Angel Pet Transport Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Angel Pet Transport Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. Prisaca Dornei Nr.4, Bucuresti

Descriere serviciu

Angel Pet Transport a fost infiintata in 2014 cu scopul de a aduce un plus de confort si siguranta in timpul calatoriei de lunga durata a animalutului dvs .

Noi insine avand animalute acasa, stim de ce nevoi ar putea avea catelusul sau pisicuta pana la destinatie pe de o parte, dar in acelasi timp si stapanul.

De aceea, venim in intampinarea nevoilor dvs garantand o calatorie in care in care vor prima: siguranta, curatenia, comunicarea, punctualitatea, confortul patrupezilor dvs.

Echipa Angel Pet Transport este formata din 3 soferi licentiati si cu experienta in ingrijirea animalelor pentru calatorii de lunga durata, dintre care unul cu diploma veterinara. Autovehiculul special modificat pentru confortul pasagerilor patrupezi este autorizat de ANSVSA (Directia Sanitar Veterinara din Bucuresti) inca din 2014 si este inregistrata in Sistemul International Traces.

Avem sistem de climatizare special amenajat pentru toate perioadele anului (aer conditionat tip CLIMA vara si CALDURA tot tip clima cand este frig, cu temperaturi reglabile -fiind inregistrat non stop temperatura lor din spate), astfel incat animalutul dvs sa nu simta diferenta de temperatura din casuta lui din Romania si pana la destinatie.

De asemenea avem conexiune de internet pe tot timpul calatoriei, astfel incat stapanii pot vedea poze cand oprim si vor vedea unde suntem in timp real.

Inainte de plecare facem un chat comun unde tinem la curent la fiecare oprire orice se intampla cu animalutul dvs pana la destinatie, inclusiv poze pana cand ajunge la destinatie.

Din Bucuresti in Anglia facem intre 36-48 ore pana in UK, in functie de destinatia aleasa de dvs sau conditiile de trafic de pe drum. Ca exemplu din Timisoara sau Arad pana in UK facem 24 ore !

Putem prelua animalutele dvs din zona Moldovei a Romaniei (Iasi, Roman,Bacau, Adjud, Tisita, Focsani, Buzau plus Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Faget, Timisoara, Arad.

Traseul nostru in UK este Kent, Londra (2 opriri ),L uton, Milton Keynes, Northampton, Birmingham, Stoke of Trent si ultima statie Warrington (intre Liverpool si Manchester).

De asemenea putem prelua animalutele dvs inapoi in Romania din UK si tarile enumerate mai sus. Traseul de intoarcere este identic cu cel de plecare. Rezervarile se fac din timp pentru a va putea garanta un loc !

Odata imbarcate la noi, animalutele dvs vor fi tratate cu afectiune, schimbat asternuturile ori de cate ori este nevoie , hraniti de doua ori pe zi si adapati ori de cate ori este nevoie pana la destinatie.

Cateii sunt scosi afara si plimbati tot de doua ori pe zi. Astfel stresul si usoara panica care se poate declansa in necunoasterea lor odata ajunsi in cusca sa dispara pe parcursul calatoriei, pastrand cat mai mult din rutina zilnica de pana atunci.

Mancarea pentru ei o putem oferi noi (de cea mai buna calitate ) sau puteti chiar sa ne lasati pentru fiecare in parte. Colegul nostru noteaza fiecare pachetel si are grija sa manance doar din mancarea lor speciala.


 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. Prisaca Dornei Nr.4, Bucuresti