0

Cabinet MihPetVet Fetesti

Romania, Ialomita, Fetesti
QR CODE
1 fotografie

Cabinet MihPetVet Fetesti
Romania, Ialomita, Fetesti
Str. Alexandru Averescu 925150

Descriere serviciu

Cabinetul veterinar MihPetVet a fost infiintat pentru a ajuta fetestenii! Dupa ce ne-am perfectionat in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti si am absolvit printre primii din promotie, am hotarat sa deschidem cabinetul veterinar pe care Fetestiul il merita!

Cu dotari moderne si spatiu generos, MihPetVet poate asigura servicii medicale veterinare de calitate la preturi extrem de atractive. Ne putem lauda cu un procentaj al clientilor multumiti de 100%.

De acum nu mai necesar sa va deplasati in alte localitati pentru a gasi raspuns la problemele animalelor dumneavoastra! Cu mai bine de 2 ani de experienta, ne impunem usor usor pe plan local si facem permanent eforturi pentru a oferi cea mai buna grija!

Participam frecvent la simpozioane si workshopuri si ne punem la curent cu noile descoperiri si tehnici medicale din domeniu.

Oferim chiar si servicii in premiera pentru orasul nostru, cum ar fi deplasarea la domiciliu in regim de urgenta. Toate acestea la cele mai accesibile preturi!

Serviciile noastre:
- Vaccinari (Cabinetul veterinar MihPetVet Fetesti asigura vaccinarea animalelor dumneavoastra fie la sediu, fie la domiciliu. Putem oferi de asemenea tratamente, chiar si in regim de internari, in functie de situatie)
- Cosmetica (Cabinetul nostru are si un salon de infrumusetare canina si felina. Pe langa aspectul estetic, tunsul regulat efectuat de specialisti ajuta animalele sa duca o viata cat mai confortabila in functie de anotimp)
- Igiena dentara (Specialistii nostri va pot ajuta sa remediati deteriorarile aparute la nivel dentar(tartru si alte complicatii) si va pot recomanda diete de prevenire sau tipuri de suplimente necesare)
- Consultatii (Cabinetul nostru veterinar are dotarile necesare si pentru tratarea animalelor mari. Ne putem deplasa la domiciliul sau ferma dumneavoastra pentru a rezolva orice neplacere ati putea avea)
- chirurgie (Dupa investigatii medicale amanuntite stabilim care este afectiunea animalului si apoi putem asigura operatii de chirurgie. Ratele de reusita sunt dintre cele mai mari)
- retete (In functie de afectiunea sau neplacerea suferita de animalul dumneavoastra, va putem prescrie tratamente, suplimente ori diete speciale care sa amelioreze situatia)

Info: Cabinetul nostru asigura si transport auto pentru situatiile in care nu va puteti deplasa pana la sediu.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Ialomita, Fetesti
  Str. Alexandru Averescu 925150