0

Casa Tolstoi Bran

Romania, Brasov, Bran
QR CODE

Casa Tolstoi Bran
Romania, Brasov, Bran
Livadie 32, Bran

Descriere serviciu

Animalul de companie face parte din familie, prin urmare noi va incurajam sa aduceti si blanosul in vacanta la munte. In plus, va oferim si o reducere de 10% si o fotografie in albumul dedicat lor :)

Un loc perfect pentru a incepe vacanta la munte! Redescopera natura, relaxarea in linistea muntelui sau testeaza limitele prin drumetii sau mountainbike!

Situata la intrarea in Bran, in aproprierea castelului Bran si cetatii Rasnovului, Casa Tolstoi se afla intr-o zona linistita si verde de unde pot fi admirate masivele Bucegi si Piatra Craiului. Finalizata in octombrie 2007 Casa Tolstoi va ofera intimitate, elaganta si caldura intr-un ambient placut cu 10 camere spatioase, fiecare camera cu baie proprie, interior elegant, living de peste 100 metri patrati, 2 terase, parcare proprie.

Dotari:
În living-ul de peste 100 metri pătrați aveți o atmosferă placută şi confortabilă, fotolii si canapele, duşumea de parchet din lemn masiv, LCD, dvd player, televiziune digitala, acces gratuit la internet wireless, stație audio şi cd player pentru muzica, ceva muzică bună şi câteva filme interesante care merită văzute!

In living se pot organiza petreceri având spațiul necesar pentru dans, stație de muzica şi ceva muzică bună, astfel încât să vă bucurați de o petrecere de neuitat! Dacă doriți puteți sa vă aduceți muzica preferată pe CD/DVD/USB... sau Karaoke:)

Totuşi, toate aceste lucruri nu fac decât să te țină în casă si nu asta a fost ideea initiala, adica, dorim sa va aducem mai aproape de natura dar nu ca sa stati in interior ci sa plecati in drumetii si trasee, atit pe jos cat si cu ajutorul bicicletelor mountain bike.

Da, exista 10 mountainbike profesionale care sint la dispozitia clientilor din Casa Tolstoi, grupate pe 3 dimensiuni (17",19" si 21") in functie de inaltime.

Zona este într-adevăr minunată, chiar dacă urcați 15 minte pe dealul de lânga pensiune sau ieşiti cu bicicleta pentru un traseu mai scurt de 1-2 ore sau mai lung de 5-6 ore, aveți ce vedea şi veți reveni cu plăcere la pensiunea Casa Tolstoi!

Accesul la biciclete este inclus în prețul camerei astfel încât nu trebuie să mai veniți cu bicicleta de acasă pentru a pleca într-un traseu... doar trebuie să vă luati aparatul de fotografiat .....pentru că altfel veți regreta minunatele peisaje pe care ați fi putut să le fotografiați!

In Casa Tolstoi SE FUMEAZă DOAR în living. În camere şi în sala de mese NU se fumează. Vă rugăm să respectați aceste reguli din respect pentru ceilalți turişti.

Accesul cu animale de companie este PERMIS DOAR cu acordul prealabil al administratorului şi ne rezervăm dreptul de vă refuza în cazul în care comportamentul acestora considerăm că deranjează pe ceilalți turişti!

Casa Tolstoi dispune de 2 terase generoase, una acoperită unde vă puteți bucura de aer curat, chiar si in zilele ploioase, şi de unde este o privelişte foarte frumoasa a masivului Bucegi precum şi o terasă parțial acoperită, spre masivul Piatra Craiului unde va puteti bucura de un apus de soare minunat!

In sala unde se serveşte micul dejun există frigider, microunde şi toate cele necesare pentru un loc intim si relaxant de luat masa! inclusiv muzica buna....!

Cu acordul administratorului puteți avea acces şi la bucatarie pentru a încălzi mâncarea pentru copii, pregatirea grătarului, sau pentru bucătarii amatori care doresc sa-şi dovedească priceperea în prepararea ciorbei de burtă!!!

Cum ajungi:
Dacă veniți DINSPRE RÂŞNOV/Brasov: Dupa ce intrați în Bran pe partea dreaptă veți vedea Supermaket WOLF, apoi benzinaria ROMPETROL. La aproape 50 m faceți STANGA pe prima strada. Apoi a doua la stânga.

Daca veniti dinspre Bran centru/Pitesti trebuie sa faceti dreapta pe ultima strada inainte de ROMPETROL si apoi a doua la stanga.

parcare
acces internet
sală fitness
piscină
spa
terasă
lobby
curte
restaurant
aer condiționat
se acceptă talie mică
se acceptă talie mare

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Brasov, Bran
  Livadie 32, Bran