0

Clinica Aristocrat Vet Constanta

Romania, Constanta
QR CODE

Clinica Aristocrat Vet Constanta
Romania, Constanta
Str. Adamclisi Nr. 4A, Constanta

Descriere serviciu

Aici la Aristocrat Vet ne bucură să ne punem în slujba căţeluşilor, pisicuţelor şi a altor animale de companie, dar şi a ta, iubitorule de necuvântătoare. Ştim cât e de important să-ţi cunoaştem bine companionii, pentru a le furniza cele mai bune servicii veterinare. Noi o facem cu devotament şi pasiune. De aceea, de îndată ce ne vei trece pragul, vei întâlni nişte medici veterinari simpatici şi profesionişti, care îşi vor da tot interesul în a face bine orice pacient, indiferent de complexitatea cazului.

Orice situaţie diagnosticată va beneficia de experienţa şi atenţia medicilor noştri. Doctorii şi tehnicienii veterinari, precum şi personalul auxiliar al Aristocrat Vet respectă cele mai înalte standarde în îngrijirea şi protecţia animalelor. Cunoştinţele lor sunt aliniate celor mai noi tehnici de tratament în medicina veterinară, iar echipamentele cu care lucrează oferă metode eficiente de prevenţie şi tratament.

Petshop:
Începând de la produsele clasice cu care sunteți obișnuiți, până la ultimele noutăți din domeniu, vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru prietenul dumneavoastră necuvântător: produse pentru câini, pisici, pasări, iepuri, hamsteri, porcușori de guineea, chincilla, pești de acvariu, broaște țestoase.

Avantajele produselor achiziționate de la noi sunt calitatea oferită, stoc permanent și nu în ultimul rând, colaborarea noastră cu cei mai buni furnizori de pe piața din domeniu.

Oferta Aristocrat Vet cuprinde produse de cea mai buna calitate, premium și superpremium ale producătorilor de prestigiu din Europa, Canada și SUA cum ar fi Royal Canin, Hills, Orijen, Taste of the Wild, Purina.

PetHotel:
Oferim servicii de găzduire, dresaj şi toaletaj pentru animalele de companie. Avem mare grijă de ele şi le facem să se simtă ca acasă, pentru ca dumneavoastră să puteţi sta fără griji în călătorii şi pe parcursul activităţilor pe care le aveţi de întreprins. Am amenajat spaţii comfortabile de odihnă şi de joacă pentru prietenii noştri necuvântători. Dacă animalul de companie are un regim alimentar mai special, vă rugăm să ne menţionaţi acest lucru.

De asemenea, vă putem oferi recomandări cu privire la cele mai bune şi mai sănătoase produse pe care le puteţi cumpăra pentru animalul dumneavoastră de companie şi vă asigurăm asistenţă veterinară non stop prin intermediul medicilor veterinari de la clinică. Dresajul şi toaletajul sunt asigurate pe perioada şederii în Pet Hotel de personal specializat cu experienţă.

Info: La Aristocrat Vet, suntem 24/24 în gardă pentru a asigura sănătatea și confortul dragilor noștri companioni.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Constanta
  Str. Adamclisi Nr. 4A, Constanta