0

Clinica Biovet Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Clinica Biovet Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. Mihail Sebastian, Nr. 211 C Sector 5, București

Descriere serviciu

Clinica Veterinară Biovet a fost înființată în anul 1995 și a fost prima clinică veterinară particulară din București. Misiunea clinicii este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la prețuri accesibile.

Eforturile echipei manageriale au fost pentru crearea unei clinici veterinare de referință pe piața veterinară care să ofere clienților săi servicii de bună calitate. S-au facut investiții considerabile în aparatură și la momentul actual deținem sistem de radiologie

digitală, aparat ecografic cu Doppler, aparatură pentru biochimie și hematologie performante, autoturism special dedicat Ambulanței, aparatură de monitorizare a funcțiilor vitale, sistem de anestezie inhalatorie și oxigenoterapie.

Încă de la început, clinica s-a dezvoltat în jurul conceptului de echipă. Reușita tratării pacienților noștri constă în comunicare și muncă în echipă. În prezent, în clinică activează 6 medici veterinari, 5 asistenți veterinari, 2 groomeri, 2 recepționere, o laborantă.

De-a lungul timpului în clinica noastră au fost tratate peste 15.000 de animale începând de la hamsteri de câteva zeci de grame cu afecțiuni oncologice, broaște țestoase cu retenție de ouă, iguane cu hipovitaminoze, până la păsări sălbatice precum: pescăruși, stârc pitic, porumbei, dihori, arici, zebre australiene, purcei vietnamezi, câini și pisici de rasă sau mețiși, cai.

Serviciile oferite sunt îmbunătățite și actualizate permanent și cuprind: servicii de medicină generală și specializări, medicină preventivă, laborator de analize, chirurgie, internări și pensiune, ambulanță, sistem de programări, abonamente de servicii medicale.

Unul dintre serviciile cu care Clinica Biovet s-a remarcat este camera de gardă. Este printre puținele clinici din București care nu au fost închise vreodată. De când a fost făcută inaugurarea, fie că este weekend, noapte sau Sărbători Legale, medicii clinicii sunt de gardă si răspund prompt solicitărilor pacienților.

Secția de terapie intensivă beneficiază de atenție deosebită, având un spațiu generos dedicat acestui serviciu, dotată cu paturi electrice, încălzitoare ale soluțiilor perfuzabile, infuzomate care dozează exact cantitatea și timpul de administrare al perfuziilor.

In secția de Chirurgie s-au realizat primele osteosinteze din medicina veterinară - intervenții chirurgicale de remediere a fracturilor, în momente în care disponibilitatea pe piața a anestezicelor, a analgezicelor sau a materialelor pentru sinteză, era foarte mică. Dorința de a trata pacienții este motivația datorită careia, echipa medicală încearcă permanent găsirea soluțiilor cele mai bune pentru pacienții noștri.

Clinica veterinară Biovet a beneficiat din vremuri timpurii de laborator de analize propriu deservit de personal specializat, având posibilitatea de a realiza analize de sange complete, examene parazitologice și micologice sau teste serologice.

În cadrul Clinicii funcționează un Departament de Cosmetică-Frizerie care oferă servicii de înfrumusețare și igienă pentru animalele de companie. Personalul implicat în acest department deține cunoștințele tehnice pe care le solicită această profesie, un simț estetic dezvoltat precum și multă răbdare necesară lucrului cu animaluțele.

Dorința noastră este să creăm un loc prietenos în care oamenii să vină cu companionul lor și să beneficieze în același loc de toată gama de servicii, începând de la consultație și tratamente simple, până la terapie intensivă, investigații paraclinice amănunțite, intervenții chirurgicale și recuperare postoperatorie, oferite de o echipă profesionistă.

Bucuria și satisfacția date de vindecarea pacienților care ne acordă toată încrederea și speranța, ne motivează să muncim încontinuu pentru perfecționarea profesională a medicilor, actualizarea tehnicilor de diagnostic și a metodelor de tratament.

Telefon Urgențe Veterinare
+021/410.34.69
+0784/964.432

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. Mihail Sebastian, Nr. 211 C Sector 5, București