0

Clinica Kinovet Ploiesti

Romania, Prahova, Ploiesti
QR CODE

Clinica Kinovet Ploiesti
Romania, Prahova, Ploiesti
Piata Victoriei Nr.5 Ploiești

Descriere serviciu

KinoVet a fost infiintata din dorinta de a oferi permanent servicii medicale de calitate celor mai buni prieteni ai nostri. Totul a pornit de la Kino, mascota noastra, un ciobanesc belgian, multiplu campion national si international la mondioring, un caine care are nevoie de cea mai buna ingrijire. Asa ca ne-am asigurat ca are parte de ea.

KinoVet ofera consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, asistenta chirurgicala performanta si pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru ca, aici, orice pacient este tratat ca un membru al familiei noastre: cu caldura, respect si onestitate, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos.

Misiunea noastra este aceea de a oferi permanent servicii medicale de calitate, asistenta chirurgicala performanta si de a pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru clienti: sfaturi, asistenta si consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, incluzand aspecte legate de sanatatea publica si cea a caminului.

Valorile KinoVet:
Vrem sa satisfacem toate asteptarile clientilor nostri si ale animalelor, cu RESPECT, ONESTITATE, UMANITATE, tratand pacientii ca si cand ar fi animalele noastre. Oferim servicii pentru un client premium, la un raport corect calitate-pret, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos. Avem grija sa ne educam CLIENTUL cu privire la necesitatile prietenului patruped, pentru a creste astfel nivelul de informare.

Respect si onestitate:
Lucram ca o echipa si ne completam reciproc pentru cele mai bune rezultate, pentru ca animalele au nevoi medicale similare oamenilor. Este important sa oferim tot timpul feedback rapid, constructiv si activ.

Comunicare:
Pastram o atitudine profesionista, in mod constant, cu o comunicare onesta, completa si permanenta, pe intelesul tuturor, tocmai de aceea punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a identifica si aproba solutia potrivita.

Echipa KinoVet este pregatita oricand sa intervina, in caz de nevoie. Programul este stabilit in functie de necesitatile pacientilor sai. Oferim servicii integrate complete, fie ca vorbim despre consultatii, chirurgie, analize de laborator, farmacie, cosmetica sau diverse necesitati ale animalelor cazate in pensiunea noastra.

Echipa:
- Mihai Alexandru
- Valentina
- Sebastian Degenaro
- Ciprian Ghicuta

Servicii:
- Consiliere nutritionala
- Cosmetica

Ai un animal de companie si vrei sa il aduci la KinoVet?
- Suna la 0729 004 040 pentru a face o programare. Abia asteptam sa il cunoastem! Bine, si pe tine!

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Prahova, Ploiesti
  Piata Victoriei Nr.5 Ploiești