0

Clinica Lempes Brasov

Romania, Brasov
QR CODE
1 - 2 din 3

Clinica Lempes Brasov
Romania, Brasov
Calea Hărmanului 222 Sânpetrul, Brasov

Descriere serviciu

Clinica Veterinară Lempeș este un centru medical veterinar având o echipă de medici cu un istoric al activităţii de peste 30 ani.

Cu studii absolvite la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti şi Cluj, prin participări constante la congrese, simpozioane şi cursuri de specializare în ţară şi în străinătate, cu dotarea modernă de care dispunem, medicii din clinica noastră pot asigura servicii cuprinzătoare, inclusiv în cele mai dificile situaţii.

Clinica Veterinară Lempeş este totodată un centru de informare pentru deţinatorii şi iubitorii de animale, unde periodic se organizează seminarii cu o tematică variată, mai ales referitoare la prevenirea sau tratarea unor probleme medicale, probleme de alimentaţie, comportament, sociale şi legislative.

Potrivit aşteptărilor din zilele noastre şi în acelaşi timp luând în calcul contextul social şi economic, ne preocupăm în permanenţă ca activitatea în cadrul clinicii să decurgă la un înalt nivel, în condiţii financiare cât se poate de avantajoase pentru clienţi.

Dorim să mulţumim în acest cadru pentru toți cei care ne apreciază şi care în cursul anilor au înţeles eforturile noastre şi ne-au susţinut activitatea.

În continuare vă prezentăm clinica noastră care se află în Sânpetru – Braşov, Calea Hărmanului 222, pe drumul judeţean Sânpetru-Hărman, oferind informaţii despre program, servicii de urgenţă, medici, echipa de colaboratori, precum şi despre domeniile de activitate mai importante, amintind posibilităţile de diagnostic sau tratament pe care le aplicăm.

Echipă:
- Dr. Makk Victor (ȘEF CLINICĂ)
- Dr. Paraschiv Lorena
- Dr. Colt Camelia
- Dr. Buleandră Laura
- Dr. Mircea Oana
- Dr. Luca Gianina

Pentru consultații vă rugăm să vă programați sunând la 0268472584 iar pentru urgențe la sfârșit de săptămână, în zile libere sau de sărbătoare, sunați în prealabil la 0735520021 sau 0724200224. Serviciul de urgență este 0-24.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Brasov
  Calea Hărmanului 222 Sânpetrul, Brasov