0

Clinica Regatul Animalelor Panduri

Romania, Bucuresti
QR CODE
1 - 2 din 7

Clinica Regatul Animalelor Panduri
Romania, Bucuresti
Soseaua Panduri Nr.31 Sector 5, București

Descriere serviciu

Pentru ca ingrijirea animalelor este pentru noi o pasiune, preocuparea principală este de a preveni imbolnavirea lor.

Cabinetul nostru medical dispune de cele mai noi mijloace de investigare si tratament, oferind consultatii, vaccinuri, tratamente, medicamente, chirurgie, deparazitari, dermatologie, carnete de sanatate si multe altele.

Clinica din Panduri este formată dintr-o sală de asteptare cu separator pentru câini și pisici. Pentru ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt și pentru că unele animăluțe au nevoie de o consultație cu un timp mai lung, sunt la dispoziția proprietarilor in permanență doua săli de consultație. Noi punem pe primul loc siguranța animalului, de aceea sala de chirurgie este dotată cu anestezie inhalatorie și monitorizarea pacientului pe toată durata operațiilor. Pentru că pacientul trebuie supravegheat de personal medical și postoperator el va rămâne internat la terapie intensivă până când medicii decid că poate fi externat și îngrijit de către proprietar acasă în condiții de siguranță. Știm că timpul este un lucru foarte prețios in ziua de azi. În farmacia din cadrul clinicii gasiți majoritatea produselor ce se vor prescrie de către medici. Pentru că un animal trebuie sa fie sănătos dar și frumos gasiți în cadrul clinicii noastre și un departament de cosmetică pentru câini si pisici. Aici puteți discuta ultimele tendințe din domeniu alaturi de colegii noștrii. Dietele veterinare speciale, hrana de bună calitate, un biscuite special pentru un animăluț special dar și accesoriile le puteți gasi pe toate si nu numai în cadrul spațiului generos alocat petshopului iar colegii de la recepție vor fi întotdeauna bucuroși să vă furnizeze informații suplimentare.

De asemenea clinica este dotată cu laborator de analize de sange (biochimie si hematologie), teste de microscopie, teste de antibiogramă și teste de dermatofiți, teste rapide de confirmare a bolilor infecțioase, acoperind majoritatea ariilor terapeutice.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră medicii noștrii mențin o stransă relație profesională cu numeroși doctori specialiști din țara și străinatate care pot interpreta la nevoie semnele clinice sau imaginile paraclinice ale animalului dumneavoastră.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Soseaua Panduri Nr.31 Sector 5, București