0

Clinica Spiru Haret Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE
1 - 2 din 2

Clinica Spiru Haret Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. Masina De Paine, Nr. 47, Bucuresti

Descriere serviciu

Facultatea dispune de o Clinica veterinara universitara pentru animale de companie situata in str. Masina de Paine nr.47, Sector 2, dotata cu sala de curs, un amfiteatru pentru prezentarea cazurilor, 3 cabinete de consultatii, 3 sali de operatii, 3 laboratoare de diagnostic clinic (biochimie serologica, parazitologie, bacteriologie-micologie), laborator Röntgen si ecografie, o sala de triaj, spatiu adecvat pentru internare postoperatorie.

Clinica pentru animale mari este situata in Comuna Negoiesti, si dispune de o sala de operatii, sala de curs si animale din toate speciile.

Pentru efectuarea activitatiilor de clinica pentru animalele de ferma, a lucrarilor practice pentru inspectia si expertiza produselor de origine animala, precum si pentru efectuarea stagiilor de practica ale studentilor, sunt incheiate contracte cu 44 de agenti economici (ferme, abatoare, unitati de procesare a carnii, laptelui, mierii, pestelui etc.).

Activitatea didactică desfăşurată în clinică alături de serviciile medical-veterinare oferite de către medicii de specialitate oferă posibilitatea acoperirii din punct de vedere terapeutic a patologiilor depistate la animalele de companie. Scopul principal este cel de stabilire a diagnosticului prin intermediul consultului clinic şi a testărilor de laborator. Serviciile medicale oferite se bazează pe abilităţiile profesionale ale cadrelor didactice în vederea stabilirii corecte a diagnosticului şi a evoluţiei prognozate a bolii.

Evaluarea stării de sănătate a pacienţilor se realizează prin prisma metodologiei principale de examinare urmate, după caz, de aplicarea examenelor complementare de laborator bazate pe investigaţii cantitative şi calitative ale ţesutului sangvin sau altor structuri biologice, completate de imagistica statică (radiografie) şi dinamică (ecografie, electrocardiografie, măsurarea tensiunii arteriale, etc).

Rezultatele studiului de laborator sunt corelate cu observaţiile clinice în contextul stabilirii proceduriilor terapeutice sau determinării recomandărilor igenodietetice.
Pentru fiecare pacient investigat se eliberează buletin medical informativ ce cuprinde în special informaţii privitoare la diagnostic şi proceduriile terapeutice folosite, inclusiv recomandăriile igenodietetice şi terapeutice oferite de către medici.

De asemenea, există o bază de date vizând activităţiile medical veterinare (istoric medical, protocoale terapeutice aplicate, etc.) desfăşurate în clinică pentru fiecare pacient în parte.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. Masina De Paine, Nr. 47, Bucuresti