0

Clinica Veterinara Hemopet

Romania, Bucuresti
QR CODE

Clinica Veterinara Hemopet
Romania, Bucuresti
Str. Henri Coandă, Nr. 15, Piata Romană

Descriere serviciu

Servicii medicale
- Va punem la dispozitie o gama larga de servicii medicale veterinare dedicate companionilor patrupezi, precum medicina preventiva, certificate si vize de sanatate, interventii chirurgicale de rutina si de urgenta, consultatii de specialitate, internare si terapie intensiva, transfuziologie si servicii de laborator.

Servicii de cosmetica
- Atat pentru caini si pentru pisici se impune o toaletare generala a blanii si unghiilor, motiv pentru care va punem la dispozitie, in cadrul clinicii, servicii de cosmetica intr-un salon relaxant si prietenos.


BANCA DE SANGE
- Banca de sange a fost infiintata din dorinta de a salva vietile cainilor si pisicilor din Romania care au nevoie de transfuzii sanguine.

Misiunea noastra consta in recoltarea, prelucrarea si administrarea produselor sanguine in conditii optime, oferind atentie atat pacientilor, cat si donatorilor.

Pentru a creste sansele de supravietuire a pacientilor din Bucuresti si restul tarii, sangele ajunge in cel mai scurt timp la clinicile veterinare partenere.

Eforturile noastre faciliteaza actul medical si ofera speranta iubitorilor de animale ingrijorati pentru starea de sanatatea a acestora. Orice contributie la aceasta misiune salveaza realmente vietile animalelor.


CENTRU DE TRANSFUZII
- Pentru a supravietui unor afectiuni sau accidente grave, animalele de companie au nevoie de transfuzii de sange.

Pentru a tine pasul cu progresul tehnologic din domeniul veterinar international, am creat un centru de transfuzii modern, prin care dorim sa imbunatatim serviciile medicale din tara.

Deoarece viata animalelor este conditionata de calitatea produselor sanguine utilizate si de compatibilitatea acestora cu pacientii primitori, avem grija sa oferim servicii de specialitate in transfuziologie, asigurandu-ne ca sunt efectuate teste suplimentare inainte de administrarea produselor potrivite si ca sunt monitorizati corespunzator pe toata durata procedurii.

Donatorii sunt rasplatiti la randul lor cu afectiune si servicii de medicina preventiva, devedind astfel o parte din familia Hemopet.

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. Henri Coandă, Nr. 15, Piata Romană