0

Dog School Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Dog School Bucuresti
Romania, Bucuresti

Descriere serviciu

Scoala de dresaj canin Dog School are ca scop dezvoltarea unei noi şi eficiente metode de dresaj canin orientata către persoanele care doresc să împărtăşească o relatie placută cu catei lor de companie.

Noi ne dorim sa va invatam catelul toate etapele dresajului: dresaj de companie (disciplina din lesa, disciplina pe liber ), agresivitate (paza de teritoriu, de persoana, escorta…) handling si chiar examane de lucru, toate acestea efectuandu-se la domiciliul clientului cat si in pensiune.

Incercam sa facem totul cat mai placut pentru cainele dumneavoastra. Vom folosi un program de dresaj şi formare pentru câini adaptat şi personalizat. Dresajul din lesa sau cel fara lesa va fi un lucru pe care cainele dumneavoastra va fi dornic sa il execute.

Dacă aţi observat, câinii sunt capabili de un comportament distructiv de necrezut, latră neîncetat şi urlă, şi chiar agresiune letala.

Un caine de 20 kg poate cu uşurinţă mutila sau omori un copil. Chiar un câine din cea mai mică rasă, nu este "drăguţ" atunci când sare pe oaspetii dumneavoastra cu labele pline de noroi.

Orice posesor de caine trebuie sa realizeze că trăim într-o societate modernă în care un caine needucat poate aduce multe dureri de cap si cheltuieli. Dacă ati decis sa luati un caine, atunci este obligaţia dvs. de a acţiona responsabil.

Cu un buzunar plin de recompense puteţi obţine un câine care executa numeroase trucuri. Aceasta nu este filozofia noastra de dresaj. Câinii nu au nici o bază genetică pentru a face "trucuri".

Ei urmaresc şi ascultă de liderul lor. Noi prin dresaj incercam sa interacţionam într-un mod in care sa il facem pe caine să înţeleaga cu adevărat poziţia sa ca discipol.

Odată ce acest lucru este stabilit putem sa invatam cainele sa execute orice "truc" care il dorim.

Dog School va obtine rezultate imediate in dresaj si de lunga durata prin metode non violente si la standarde europene. Există numeroase şcoli de dresaj, cărţi, înregistrări video şi alte strategii de dresaj pentru cainele dvs. De ce să ne alegeţi pe noi?

Oferta
Noi vă oferim preţuri accesibile si individuale pentru fiecare caine in parte. Ca si oamenii, cainii au personalităţi diferite: "o mărime nu se potriveşte tuturor".

Vom adapta metodele noastre de dresaj pentru fiecare caine in parte, pentru a va putea bucura de el atat pe strada cat si in casa (curte). Costurile serviciilor noastre, comparativ cu orice altă metodă care nu are rezultate efective pe termen lung este un chilipir. Atat cainii cat si oamenii invata mai bine individual.


pet taxi
dog sitter
pensiune canină

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti