0

Exclusive Vets Sibiu

Romania, Sibiu
QR CODE

Exclusive Vets Sibiu
Romania, Sibiu
Str.Argeșului, Nr 9C, Sibiu

Descriere serviciu

La clinica noastră veterinară, prietenul dumneavoastră necuvântător va beneficia de cele mai bune servicii medical veterinare din Sibiu, asigurate de medici veterinari cu experiență și dedicație profesională precum și de personal profesionist.

CONSULTAȚII:
- Pe lângă consultațiile generale, oferim și consultații în specializări ca oftalmologia, dermatologia, cardiologia, consultații nutriționale și stomatologice.

Medicină preventivă:
- Este important ca animalul dumneavoastră să beneficieze de toți factorii necesari unei dezvoltări armonioase. De aceea, pe lângă pașaport, carnet de sănătate și alte adeverințe, specialiștii noștri vă vor oferi și consiliere cu privire la vaccinurile necesare și perioadele de deparazitare.

Laborator analize veterinare:
- În cadrul laboratorului nostru se pot efectua un spectru larg de investigații, analize de sânge – hematologice, biochimice, analize bacteriologice/micologice și examene citologice sau parazitologice.

Urgențe veterinare
- Urgente Veterinare Sibiu Suntem pregătiți să vă sărim în ajutor în orice fel de situație, de aceea în cabinetul nostru veți găsi întotdeauna un medic disponibil in situații de urgență.

Chirurgie / Ortopedie veterinară:
- Sala noastră de chirurgie veterinară este dotată cu aparatură de ultima generație: concentrator de oxigen, aparat de anestezie inhalatorie, monitozare a funcțiilor vitale. Toate acestea, ne permit efectuarea unor intervenții chirurgicale complicate la animalele geriatrice, intervenții ortopedice, precum si a altor intervenții ce necesita o anestezie de lungă durată.

Spitalizare:
- Clinica noastră oferă posibilitatea spitalizării pe perioada convalescenței, a recuperării sau a unui tratament, astfel încât companionul dumneavoastră să beneficieze de îngrijirea de care are nevoie.

Dermatologie:
- Secția de dermatologie a cabinetului veterinar Exclusive Vets Sibiu oferă servicii de consultație și tratament pentru toate patologiile care afectează pielea, unghiile, urechile și suprafețele mucoaselor.

Stomatologie:
- Cabinetul nostru de stomatologie veterinară tratează tot felul de animăluțe, de la rozătoare la animale de talie mare, iar pacienții noștri beneficiază atât de tratamentul afecțiunilor stomatologice cât și de îngrijire preventivă, medicamente și hrană adecvată.

Oftalmologie:
- Deși aceste probleme sunt dificil de observat, ele sunt mai frecvente decât ați crede. Alături de noi, le puteți depista din timp și trata corespunzător.

PetShop / Farmacie:
- În magazinul nostru veți găsi o gamă variată de suplimente nutriționale, hrană, vitamine, medicamente și accesorii. Animalul dumneavoastră de companie poate beneficia de o dietă adecvată vârstei și constituției sale fizice.

Terapie intensivă:
- Pacienții cu afecțiuni grave pot beneficia de supraveghere medicală permanentă pe durata recuperării (convalescență, post-operator). Animalul dumneavoastră de companie va primi îngrijire profesională pentru o însănătoșire rapidă și fără complicații.

Transfuzii
- În cadrul clinicii noastre se pot efectua transfuzii de sânge, în cazul în care companionul dumneavoastră are nevoie, iar dacă este sănătos poate deveni donator.

Ce ne recomandă?
- Experiența noastră vastă, calitatea serviciilor și a produselor pe care vi le oferim, dedicarea și pasiunea pe care o investim în fiecare pacient. În plus, pentru urgente, veți găsi mereu un medic în cabinetul nostru.

Misiunea noastră:
- Misiunea noastră este sănătatea animăluțului dumneavoastră de companie. Sperăm să găsiți în cabinetul nostru ajutorul de care aveți nevoie pentru a-i oferi companionului dumneavoastră o viață cât mai lungă și mai frumoasă.

Echipa:
- Dr. Sebastian Dombi
- Dr. Mihaela Dombi
- Dr. Maria Dumitru
- Dr. Ana-Maria Varga
- Mada Libicean (Pet Groomer – Specialist cosmetica veterinara)

Info: Vă rugăm să țineți cont de faptul că programările se pot onora doar în cursul programului zilnic de funcționare al cabinetului veterinar.

Programul clinicii veterinare este:
- Luni-Vineri 09.00-12.00 și 16.00-20.00
- Sâmbăta 10.00-14.00
- Duminică – Închis

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Sibiu
  Str.Argeșului, Nr 9C, Sibiu