0

Hera's Clinic Vet Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Hera's Clinic Vet Bucuresti
Romania, Bucuresti
Bd. Bucureștii Noi Nr. 68, Sector 1, București

Descriere serviciu

Clinica veterinară din Sectorul 1 - Bucureștii Noi - Hera's Clinic Vet cu program prelungit, deschisă zilnic, funcționează din anul 2008 ca rezultat al unei investiții considerabile în amenajarea și dotarea spațiului pe care-l deține cu cele mai noi echipamente medicale veterinare.

Veterinari cu experiență:
- Ne asigurăm că oferim fiecărui caz în parte un tratament adecvat și eficient. Echipa care va avea grijă de animăluțul tău este condusă de Dr. Mirela Adriana Copăceanu - Medic Veterinar și Adrian Copăceanu - Medic Veterinar - Director Administrativ.

O echipă dedicată:
- Hera's Clinic Vet vă oferă la prețuri accesibile cele mai bune tratamente pentru câini, pisici, hamsteri, papagali, chinchila sau iepuri. Echipa noastră experimentată este completată de Dr. Simona Stanciu - Medic Veterinar și Dr. Ioana Groșanu - Medic Veterinar.

Ambulanță veterinară:
- Hera’s Clinic Vet pune la dispoziția pacienților vizita la domiciliu prin intermediul ambulanței veterinare dotată cu echipament specific medical și medic veterinar.

Urgențe veterinare:
- Profesionalismul și dedicarea medicilor noștri sunt completate de aparatura medicală de ultimă generație care ne plasează printre clinicile veterinare de top din București.

Medicina preventivă:
- Medicina preventivă se aplică pentru prevenirea bolilor la care sunt predispuse animalele și pentru a menține starea de sănătate a acestora.

Programe de vaccinare:
- Medicii veterinari de la Hera’s Clinic Vet vor stabili programul de vaccinare potrivit fiecărui animal în parte. Este mai simplu să previi decat să tratezi! Optează pentru vaccinarea priodică a animalului la cele mai bune prețuri!

Înregistrare câini în RECS:
- În conformitate cu noua legislație, nu vei putea ieși cu animalul in spații publice decât dacă acesta este microcipat, înregistrat în RECS și vaccinat antirabic. Acest lucru se poate dovedi prin carnetul de sanatate eliberat de către Hera’s Clinic Vet.

Analize de laborator:
- Analizele de laborator sunt efectuate pentru pentru a obține un diagnostic rapid și pentru o intervenție eficientă. Hera’s Clinic Vet pune la dispoziție o gamă largă de analize de laborator pentru animalele de companie.

Microcipare animale:
- Microciparea animalelor de companie este obligatorie începând cu 1 Ianuarie 2012 în cazul în care vrei să te deplasezi alături de prietenul tău pe teritoriul Uniunii Europene sau al altor state.

Farmacie veterinară:
- Cabinetul veterinar Hera’s Clinic Vet dispune de o farmacie veterinară care pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse. Farmacia veterinară Hera’s Clinic Vet este ușor accesibilă și are program prelungit.

Mobil: 0722.364.618
Fix: 0311.035.305

Deschis zilnic – Program de funcționare:
8:00 – 22:00 (L – V) 8:00 – 19:00 (S – D)

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te

  Un fustrat din copilarie in conducere/directorat de Tores:

  Pacat de personalul existent in acest cabinet, serviabil iubitor de animale, etc,pe langa asa zisul sef, o persoana cu inima rece,neiubitor de animale, caruia daca ii acorzi un pic de atentie observi ca a avut o copilarie fustrata ,iar acum ca este intr-o pozitie ,,cheie." Cu care ii place sa se laude......taie si spanzura....sincer am crezut ca se ocupa cu curatenia in cabinet nicidecum nu icu valente profesionale de acest gen....Pacat !!! Este de inteles ca voi evita aceasta locatie,si incercati sa evitati contactul cu acesta pe cat posibil, e greu sa iti oferi animalul pe mana unui neiubitor de animale care mai si profeseaza..
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Bd. Bucureștii Noi Nr. 68, Sector 1, București