0

Julia’s Pets Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Julia’s Pets Bucuresti
Romania, Bucuresti
Soseaua Vitan Barzesti 7D

Descriere serviciu

Julia’s Pets este o locatie destinata animalutelor noastre dragi care vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii intr-un spatiu modern si elegant. Echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi pentru ingrjirea si alimentatia animalelor de companie, gandite pentru sanatatea si rasfatul lor.

Spatiul nostru este destinat si pentru gazduirea pe termen scurt si lung a animalelor de companie, astfel incat sa fie ingrijite, hranite si plimbate cat timp dumnevoastra sunteti plecati de acasa.

Julia’s Pets ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru caini si pisici, hrana diversificata, accesorii, jucarii, dar si servicii de grooming canin si cazare pe termen scurt sau lung pentru prietenii nostri necuvantatori.

Serviciile de gooming canin includ pet spa, spalat, tuns din foarfeca si din masina, coafat, curatat urechi si ochi, taiat unghii, vidat glande, furminat, parfumat, tratament pentru pernite si improspatarea respiratiei.

Toate acestea se vor realiza cu produse profesionale, intr-un ambiant placut de catre un personal specializat si iubitor de animale. Cazarea pentru caini si pisici se poate face pe termen scurt (un anumit numar de ore sau pentru o zi/noapte), ori pe termen lung (un weekend, o saptamana).

Animalutele vor fi supravegheate in permanenta, vor avea parte de un program de mese personalizat, dar si plimbari zilnice. De asemenea, clientii fideli vor beneficia de oferte si discounturi in functie de preferinte.

Ingrijirea unui animal de companie este un demers responsabil, care inseamna sa te asiguri ca acesta este tratat cu grija si respect in orice situatie. Astfel, ideea acestui business s-a nascut din dragostea si respectul pentru animale, in special pentru caini si pisici, in semn de recunostinta pentru loialitatea si iubirea lor neconditionata.

NON-STOP
petshop
pet hotel
pet taxi
deplasare la domiciliu
cabinet veterinar

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Soseaua Vitan Barzesti 7D