0

K9 Nation Scoala Dresaj Cluj

Romania, Cluj, Cluj-Napoca
QR CODE

K9 Nation Scoala Dresaj Cluj
Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Descriere serviciu

K9 Nation va ajuta sa va intelegeti patrupedul mai bine si sa invatati cum sa comunicati eficient cu el, astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie o adevarata placere.

Serviciile oferite de noi vizeaza aspecte ce tin de: 

- socializare
- rezolvarea problemelor de comportament

- disciplina elementara (examene de lucru)

- paza si aparare (pe diferite nivele, in functie de cerinte si de aptitudinile cainelui)
- pregatire pentru examene de lucru: Mondioring, Ipo

Expozitiile de frumusete canine sunt tot mai apreciate de catre publicul larg, devenind chiar un trend in ultima perioada. K9 Nation se ocupa de pregatirea si prezentarea cainilor cu aptitudini genetice superioare la expozitiile de frumusete - atat la nivel national, cat si la nivel international.

2012 Salzburg, Austria - Invingator Expo Club Mondial - Akita American
2014 Brno, Cehia - European Puppy Winner - Bulldog englez
2015 Milano, Italia - Junior World Winner - cane corso
2016 Moscova, Rusia - Junior World Club Winner

In curand o sa va putem ajuta cu pensiune pentru caini profesionala. Deoarece stim ca va place sa va rasfatati cateii, acestia avand statut de membri ai familiei, va punem la dispozitie un hotel de 5 stele! Supravegherea video este asigurata in mod individual pentru fiecare catel, atat indoor cat si outdoor.

CINE SUNT?
Povestea mea, in lumea dresajului canin, incepe candva in urma cu 17 ani, cand am avut primele contacte mai serioase cu aceste patrupede de care urma sa ma indragostesc. In acel moment, dresajul la noi in tara se afla la un nivel destul de scazut. Am inceput, asadar, de la baza, am urcat si inca urc pe o scara infinita de invatara - tocmai pentru ca in aceasta meserie inveti ceva nou in fiecare zi.

Primul examen de instructor dresor si atentator (om de atac) l-am dat in anul 2007, in Ungaria, dupa care m-am specializat treptat pentru diferite nivele de dresaj, devenind Instructor dresor de specialitate si om de atac: Ipo si Mondioring.

Astfel, povestea activitatii mele in domeniu se extinde pe mai mute etape, dar si in mai multe locuri deosebite: in Ungaria, Olanda, USA, Romania si Slovacia.

In urma cu 7 ani, dupa doi ani petrecuti in Los Angeles, la intoarcerea in tara am avut placerea de a incepe o colaborare cu o firma din Anglia. Responsabilitatea noastra era sa pregatim „ caini verzi ” (green dogs) pentru diferite departamente de politie din Statele Unite ale Americii.

Este vorba despre caini pregatiti in scop dublu, folositi pentru detectie de diferite substante interzise, precum si pentru interventii in caz de nevoie.

In prezent, K9 Nation are peste 15 caini de serviciu ce pot actiona la nevoie in USA.

pet taxi
dog sitter
pensiune canină

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Cluj, Cluj-Napoca