0

Korsarad Scoala Dresaj Arad

Romania, Arad
QR CODE

Korsarad Scoala Dresaj Arad
Romania, Arad
Cartier Micalaca

Descriere serviciu

Scoala de dresaj canin ’KORSARAD’, situata in vestul tarii in localitatea ARAD, cartierul "Micalaca". Placerea sau pasiunea pentru caini o am de mic copil, placerea pt. dresaj a venit mult mai tarziu oarecum din intimplare.

Totul se leaga de un puiut de Rottweiler pe nume CRISTO DE MONTE CRISTO care ulterior devine Campion Romania la frumusete.

Fiind asa frumos m-am gindit sa-l dau si la un dresaj simplu pentru a avea un control perfect asupra lui. Ei de aici mi se trage cariera de dresor; initierea si primi pasi in dresaj a fost facut de prietenul meu ADI NICOLAITA un foarte bun instructor si un foarte bun pedagog, el a fost cel care m-a sfatuit si m-a initiat si pe mine in primii pasi ai dresajului.

Dragostea pentru caini si dragostea infiripata intre mine si acel caine extraordinar a fost un imbold puternic care m-a facut sa ma apuc de dresaj serios.

La ora actuala, prin multa munca si ajutorul sotiei, avem o scoala de dresaj "Korsarad" si o pensiune canina care satisface credem noi o mare parte a populatiei Aradului si nu numai.

Trebuie stiut ca dresajul modern se face in primul rand cu multa dragoste pentru animale (in cazul nostru cainele) si abia pe urma profesionalismul si metodele de lucru care trebuie sa fie un sistem de dresaj motivational bazat pe mult stimul si recompense.

Deci, prin acest sistem motivational ne propunem sa pregatim caini care sa ajunga companioni perfecti (caini de companie), bodyguarzi profesionisti (caini de paza si protectie) sau sportivi desavarsiti, caini pregatiti pentru sporturi canine precum: I.P.O. mondioring obediens.

Servicii:
- EDUCAREA, SOCIALIZAREA, DISCIPLINAREA CAINELUI DE COMPANIE
- PREGATIREA CAINELUI DE PAZA
- PREGATIREA CAINELUI DE PAZA SI PROTECTIE PERSONALA
- PREGATIREA CAINELUI PENTRU EXAMEN DE LUCRU
- PENSIUNEA CANINA
- MENTINEREA IN FORMA A CAINILOR DRESATI

Instructor Korsiczky Stefan
Tel: 0766 405 527; 0773 961 570
E-mail: [email protected]

pet taxi
dog sitter
pensiune canină

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Arad
  Cartier Micalaca