0

Maxi Pet Iuliu Maniu

Romania, Bucuresti
QR CODE
1 - 2 din 2

Maxi Pet Iuliu Maniu
Romania, Bucuresti
B-dul Iuliu Maniu, Nr. 546-560, Sector 6

Descriere serviciu

Primul magazin MAXI PET în România s-a deschis pe data de 10 Mai 2010, stabilind noi standarde în retail-ul de hrană şi accesorii pentru animalele de companie prin dedicarea totală în a oferi servicii de cea mai bună calitate, cea mai variată gamă de produse şi cele mai bune preţuri de pe piață.

Scopul nostru este să aducem bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora, să îmbunătăţim relaţia dintre animale şi oameni şi să promovăm acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie.

Astăzi, MAXI PET este prezent in 2 locații în București dar deține și un magazin online cu livrare în toată țara.

MAXI PET este devotat atingerii celor mai înalte standarde în calitatea servirii şi se străduieşte să vină întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui client în parte.
Asigurăm clienţilor noştri cea mai mare gamă de produse, disponibilitatea produselor şi cele mai bune preţuri de pe piaţă.

MAXI PET prezintă clienţilor gama proprie de hrană pentru câini şi pisici, având cel mai bun raport calitate-preţ la nivelul întregii pieţe din România.

În incinta magazinelor MAXI PET este prezentă o farmacie veterinară şi medici veterinari care pot ajuta clienţii în toate aspectele legate de nutriţie, regulile de creştere şi de îngrijire a animalelor de companie.

MAXI PET este recunoscut ca lider regional al retail-ului specializat de hrană şi accesorii pentru animale, având magazine în Croaţia şi Serbia, ţări în care este prezent sub numele Pet Centar. Toţi cei 250 de angajaţi, inclusiv 30 medici veterinari, în cele 3 ţări, 12 maxi magazine ale grupului si 3 magazine online sunt mari iubitori ai animalelor de companie.

Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-o acordă şi sperăm să le-o răsplătim în viitor. Dacă nu aţi avut până acum posibilitatea de a ne vizita, vă invităm la MAXI PET împreună cu animalul dumneavoastră de companie. Dacă nu puteți ajunge la nici una din locațiile noastre, vă recomandăm să încercaţi magazinul nostru online şi tot ce aveți nevoie va fi livrat la uşa dumneavoastră oriunde în ţara.

- Luni - Duminică 10:00 - 22:00

NON-STOP
farmacie veterinară
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  B-dul Iuliu Maniu, Nr. 546-560, Sector 6