0

Pensiunea Georgia Lunguletu

Romania, Dambovita, Lunguletu
QR CODE

Pensiunea Georgia Lunguletu
Romania, Dambovita, Lunguletu
Lunguletu, Dambovita

Descriere serviciu

Ne-am propus din ziua în care am pus prima carămidă la temelie să realizăm altceva decât cotidianul în business-ul hotelier. Ne-am propus să clădim un loc unde nu trebuie să se simtă nimeni client ci oaspete drag.

Am plecat de la principiul că veşnicia şi frumuseţea lucrului simplu şi fără cale de a fi viciat s-a născut la sat. Am facut fiecare lucru cu gândul ca omul care ne va trece pragul va simţii ce am simţit noi în fiecare zi, pe parcursul derulării lucrărilor, şi anume bucuria că poti face şi lucruri pe care nu le întâlneşti la tot pasul.

Dar voi, oaspeţii noştii dragi veţi fi critici, prieteni şi dacă undeva ne-a scapat un cît de mic detaliu vom satisface orice exigenţă. Pensiunea Georgia îşi propune să fie pentru dumneavoastră un loc special, un spaţiu privilegiat care să vă ofere emoţii şi senzaţii dintre cele mai plăcute. Şi cum pentru noi, confortul dumneavoastră este foarte important, iată ce veţi găsi la pensiunea Georgia.

Camerele răcoroase vara şi călduroase iarna datorită tehnologiilor inovatoare de ultimă generaţie pe pompe de caldură, respectă standardul hotelier, fiecare având terasă şi baie proprie, sunt spaţioase şi decorate cu gust.

Fiecare cameră are TV, internet wireless, telefon, radio, mobilier din lemn masiv. Fiecare cameră are particularitatea ei fiind decorată într-un stil propriu.

Într-o atmosferă plăcută, dincolo de agitaţia cotidiană, pensiunea Georgia vă aşteaptă cu un personal zâmbitor şi un meniu bogat din bucatăria românească şi internaţională.

Echipa noastră managerială, permanent pregatită să va ofere servicii ireproşabile vă propune să alegeţi pensiunea Giorgia pentru concedii, calătorii de afaceri, conferinţe sau alte evenimente, şi vă asigură că veţi fi plăcut impresionaţi şi determinaţi să reveniţi cu plăcere.

Pentru că punem accent pe frumos, bun gust şi sănătate, la pensiunea Georgia încercăm să oferim clienţilor noştri mâncăruri alese, preparate din ingrediente BIO obţinute în livada, grădina şi gospodăria proprie.

Pensiunea Georgia este locul în care vă doreaţi să ajungeti, deşi nu ştiaţi, pentru a scăpa de tumultul vieţii de la oraş si a lasa în urmă ritmul trepidant al vieţii de zi cu zi. Cel mai bine puteţi face asta în cadrul naturii, iar pensiunea noastră este amplasată exact în mijlocul naturii primitoare.

Eleganţa, curaţenia impecabilă, liniştea, o atmosferă familială, respectul faţa de omul ce ne trece pragul – iată câteva norme de ospitalitate care, pentru noi gazdele, sunt lege.

Amplasată pe DN7, la kilometru 42 – drum naţional cu 4 benzi de circulaţie, în localitatea Lunguleţu, la 40 km de Bucureşti şi la 10 km de oraşul Titu, pensiunea Georgia îşi propune să devină principalul loc de cazare şi petrecere a timpului liber din zonă.

Am investit resurse importante pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate, pentru a oferii servicii şi experienţe memorabile clienţilor noştrii. Am construit pensiunea Georgia cu scopul de a deveni oaza dvs de linişte, locul de refugiu în mijlocul naturii, atunci când simţiţi nevoia unei infuzii de aer curat, optimism şi bună dispoziţie.

Creată special pentru iubitorii de liniște, bun gust ţi relaxare, Pensiunea Georgia a fost concepută cu camere de cazare spaţioase, luminate natural, aerisite şi răcoroase, dotate cu mobilier şi aparatură de calitate, ptr. ca dvs. să vă bucuraţi din plin de aerul curat şi liniştea oferită.

Pensiunea este dotată cu un teren de tenis la standarde internaţionale, atat pentru divertisment cât și pentru competiţii. Fie că veţi opta pentru o partidă de tenis, handbal, volei sau fobal pe terenurile special amenajate, că veţi alege să vă relaxaţi la o partidă de pescuit sau în livada din apropiere, ori să vă bucuraţi de frumuseţea peisajului servind un pahar de vin pe terasa restaurantului, Pensiunea Georgia este locul ideal pentru vacanţele şi week-endurile dumneavoastră. Pentru romantici, parfumul teilor şi frumuseţea serilor la ţară, este lucrul care îi va face să dorească să revină cu drag.

Indiferent dacă vă doriţi să petreceţi sărbatorile departe de zgomotul oraşului sau pur şi simplu vreţi să ajungeţi într-un loc care să vă ofere energie pozitivă, la Pensiunea Georgia veţi descoperi o locaţie specială unde natura alături de tradiţie, cultură şi nu în ultimul rând ospitalitatea gazdelor se împletesc într-o modalitate inedită şi plină de farmec.

Vă invităm să ne treceţi pragul şi să vă convingeţi că lucrurile simple, făcute de oameni simpli sunt unele dintre cele mai frumoase bucurii ale vieţii atât de complicate.

Servicii:
- Restaurant Modern (Restaurantul dispune de o capacitate de 70 locuri, este dotat modern si deserveste atat clientii pensiunii dar si eventuale evenimente)
- Helesteu Propriu (Helesteul, umbrit de copaci inalti, este conceput in mediul sau natural, este populat si isi asteapta vizitatorii la o partida de pescuit)
- Inchiriere ATV si biciclete (Plimbarea in natura, intr-un cadru pitoresc, la aer curat se poate realiza inclusiv cu bicicletele sau ATV-urile disponibile pentru inchiriere)
- Preparate tradiotionale BIO
- Locuri de joaca pentru copii
- Terenuri de sport
- Parcare generoasa
- Terase spatioase
- Livada si ferma proprie

parcare
acces internet
sală fitness
piscină
spa
terasă
lobby
curte
restaurant
aer condiționat
se acceptă talie mică
se acceptă talie mare

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Dambovita, Lunguletu
  Lunguletu, Dambovita