0

Pensiunea La Butoaie Pietroasele

Romania, Buzau, Pietroasele
QR CODE

Pensiunea La Butoaie Pietroasele
Romania, Buzau, Pietroasele
Pietroasele Nr. 461, Jud. Buzau

Descriere serviciu

La Butoaie este una dintre foarte puţinele pensiuni turistice autohtone despre care s-a dus vestea şi prin străinătate. Ne găsiți la vreo 25 km de Buzău, în localitatea Pietroasele, la numărul 461, pe renumitul deal cu vii Istriţa.

Pensiunea seamănă oarecum cu un camping, doar că banalele căsuțe au fost înlocuite cu budane, nişte butoaie imense, foarte îmbietoare, mai ales după o vizită prelungită în cramă. Avem soluții de cazare și pentru amatorii de confort sporit: cinci camere duble, cu tot ce le trebuie.

Dacă la toate acestea adăugați ospitalitatea și buna-dispoziție molipsitoare a gazdelor, bucătăria bine utilată, grătarul, terasa încăpătoare, masa de biliard, crama sau restul posibilităţilor de deconectare, aveți o reţetă perfectă de petrecere a câtorva zile de neuitat.

Crama:
- Ideea cu butoaiele nu a picat din cer, ci are o mare legătură cu strugurii şi cu vinul. Mai exact cu micuţa, răcoroasa şi cocheta cramă aflată sub pământ, în imediata apropiere, unde, în nişte butoaie ceva mai mici de această dată se odihneşte vinul casei, premiat: merlot, tămâioasă românească (dulce, demidulce şi sec!), riesling şi fetească (sec şi demisec). Ritualul degustărilor de aici este un adevărat deliciu.

Vinurile casei:
- In crama noastra gasiti majoritatea soiurilor de vin din zona Pietroasele: Feteasca alba, Feteasca regala, Riesling, Merlot si Tamaioasa romaneasca. Cat de curand vom avea si Busuioaca de Bohotin si Feteasca neagra. Toate aceste vinuri sunt din productie proprie. Avem 20 hectare de vie si o crama dotata cu utilaje de vinificatie de ultima generatie. Tamaioasa romaneasca, vinul emblema al comunei Pietroasele, cunoscut ca vin dulce, il puteti gasi la noi si ca vin sec si demisec. La noi, si celelalte soiuri de vin au acumulari de zahar si arome deosebite. Toate vinurile se vand vrac. Din cauza cererii mari, e posibil ca nu toate soiurile sa fie disponbile pe tot parcursul anului; e bine sa va informati telefonic in prealabil la 0742.411.467

parcare
acces internet
sală fitness
piscină
spa
terasă
lobby
curte
restaurant
aer condiționat
se acceptă talie mică
se acceptă talie mare

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Buzau, Pietroasele
  Pietroasele Nr. 461, Jud. Buzau