0

Pet Hotel Cluj

Romania, Cluj, Cluj-Napoca
QR CODE

Pet Hotel Cluj
Romania, Cluj, Cluj-Napoca
Str. Cometei Nr. 9A, Cluj Napoca

Descriere serviciu

Suntem prima si cea mai veche pensiune pentru animale din Cluj-Napoca si una dintre primele din Romania. Experienta noastra de mai bine de 15 ani in cresterea cainilor de rasa, o punem în serviciul tau. Fie ca ne autointitulam gradinita pentru caini, hotel pentru animale sau pensiune canina, pachetul nostru de servicii are
in centru bunastarea animalului tau de companie.

Am aparut ca pensiune canina intr-un moment in care, in Cluj-Napoca, nu exista nici o solutie de gazduire a animalului tau de companie. Am fost motivati în primul rand de dragostea pentru animale.

Ulterior, la cererea clientilor nostri, am diversificat gama de servicii, pe care am extins-o si la pisici, hamsteri, porcusori de guinea, iguane, broste testose sau papagali.

Animalele de companie si stapanii lor au fost cei care ne-au ajutat sa crestem. Am reusit prin intelegerea particularitatilor raselor de caini, pisici sau altor animale de companie, obiceiurile lor comportamentale si a dorintei lor de afectiune.

Daca locul de munca nu iti permite sa iesi la o plimbare cu cainele pe parcursul zilei, cel mai bine este sa il aduci la noi, la gradinita pentru animale.

La cerere, asiguram transportul animalului tau de companie la si de la pensiune. Va rugam sa mentionati acest lucru in momentul in care faceti rezervarea telefonic.

petshop
grădiniță
dresaj
pet hotel
toaletaj

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Cluj, Cluj-Napoca
  Str. Cometei Nr. 9A, Cluj Napoca