0

PetPal PetShop Voluntari

Romania, Ilfov, Voluntari
QR CODE
1 - 2 din 2

PetPal PetShop Voluntari
Romania, Ilfov, Voluntari
Soseaua De Centura Nr. 2-4, Voluntari, Ilfov

Descriere serviciu

PetPal este un pet shop online deschis non-stop pentru ca tu sa poti comanda hrana caini, accesorii pentru caini, hrana pisici, accesorii pentru pisici, pasari, pesti, rozatoare sau reptile, la preturi foarte convenabile.

Va ofera o gama variata de hrana pentru animale de la producatori renumiti precum Acana, Bosch, Purina, Orijen, Royal Canin si multi altii.

Am deschis acest pet shop online pentru ca ne dorim ca animalul tau de companie sa traiasca mai bine.

Cine suntem?
Daca esti un om ocupat si nu ai timp sa umbli prin magazine aglomerate, sa stai la coada cu orele, cand ai putea sa fii acasa cu familia, daca ai inteles ca tehnologia ne permite, in momentul actual, sa cumparam comod, din fata calculatorului, cam tot ce avem nevoie, sau daca, pur si simplu, mai vrei un prieten in plus, corect, fidel, mereu preocupat de tine, atunci poti gasi unul in noi: www.PetPal.ro.

Iar noi nu vom fi doar prietenul tau, ci si al animalului tau de companie, pentru ca aici doream sa ajungem, de fapt. Vom incerca sa-ti oferim, pentru acesta, cele mai interesante produse, la cele mai bune preturi, iar serviciile noastre vor fi mereu impecabile, dupa cum sigur vei observa si tu.

Despre noi, pe scurt...
Am deschis magazinul online www.PetPal.ro in anul 2012, pentru ca tu sa poti comanda online produse destinate animalelor de companie, la orice ora din zi sau din noapte. Ne-am dorit servicii mai bune pentru tine, preturi corecte si produse de calitate. Speram ca astazi, dupa mai bine 5 ani de functionare, ti-am confirmat de ce anume suntem capabili, iar tu ai gasit in noi un partener solid, mereu aproape.

Vei gasi aici o selectie larga de produse dedicate cainilor, pisicilor, pasarilor, rozatoarelor si nu in ultimul rand, pestilor. De la hrana si accesorii, si pana la produse pentru igiena animalelor, le avem pe toate - cele mai importante branduri si producatori, cele mai noi produse aparute pe piata, ambalate cu grija in cele mai bune servicii. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Pune-ne la incercare si te vei convinge!

COMENZI TELEFONICE:
de luni pana vineri,
intre 08:00 si 15:30

NON-STOP
farmacie veterinară
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Ilfov, Voluntari
  Soseaua De Centura Nr. 2-4, Voluntari, Ilfov