0

Petshop 4You Voluntari

Romania, Ilfov, Voluntari
QR CODE
1 - 2 din 2

Petshop 4You Voluntari
Romania, Ilfov, Voluntari
Soseaua De Centura Nr. 2-4, Voluntari, Ilfov

Descriere serviciu

Daca esti un om ocupat si nu ai timp sa umbli prin magazine aglomerate, sa stai la coada cu orele, cand ai putea sa fii acasa cu familia, daca ai inteles ca tehnologia ne permite, in momentul actual, sa cumparam comod, din fata calculatorului, cam tot ce avem nevoie, sau daca, pur si simplu, mai vrei un prieten in plus, corect, fidel, mereu preocupat de tine, atunci poti gasi unul in noi.

Iar noi nu vom fi doar prietenul tau, ci si al animalului tau de companie, pentru ca aici doream sa ajungem, de fapt. Vom incerca sa-ti oferim, pentru acesta, cele mai interesante produse, la cele mai bune preturi, iar serviciile noastre vor fi mereu impecabile, dupa cum sigur vei observa si tu.

Magazinul online este deschis non-stop, pentru ca tu sa poti comanda online produse destinate animalelor de companie la orice ora din zi sau din noapte. Vei gasi aici o selectie larga de produse dedicate cainilor, pisicilor, pasarilor, rozatoarelor si nu in ultimul rand, pestilor.

De la hrana si accesorii, si pana la produse pentru igiena animalelor, le avem pe toate - cele mai importante branduri si producatori, cele mai noi produse aparute pe piata, ambalate cu grija in cele mai bune servicii. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Pune-ne la incercare si te vei convinge!


Cum platesc?
La livrare, in numerar
- Plata se poate face ramburs, la livrare, atat pentru comenzile trimise prin curier (Cargus), cat si pentru cele din Bucuresti si Judetul Ilfov, livrate prin intermediul agentilor nostri.

La livrare, cu cardul bancar, prin POS mobil
- Plata se poate face si cu cardul bancar, la livrare, prin POS mobil, direct agentului nostru care se ocupa de livrare. Plata prin POS este disponibila doar in Bucuresti si Judetul Ilfov, iar clientul trebuie sa opteze pentru aceasta forma de plata in momentul in care a plasat sau a confirmat comanda.

NON-STOP
farmacie veterinară
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Ilfov, Voluntari
  Soseaua De Centura Nr. 2-4, Voluntari, Ilfov