0

Promedivet Sovata

Romania, Mures, Sovata
QR CODE
1 - 2 din 7

Promedivet Sovata
Romania, Mures, Sovata
Str. Lungă, Nr.46/G, Sovata, Jud.Mureș

Descriere serviciu

Bazele societății au reprezentat activități sanitar-veterinare, cu ajutorul a două cabinete și farmacii veterinare, situate în județul Mureș. Aflați într-un proces continuu de formare și dezvoltare, din anul 2002, activitatea societății s-a diversificat.

A fost înființată o secție de producție cu produse de uz veterinar. S-a pus accent pe calitatea superioară a ingredientelor pentru a obține rezultate deosebite. Pentru început au fost fabricate produse de acvaristică și suplimente nutritive destinate animalelor de companie.

Treptat, gama de produse a fost îmbogățită cu produse cosmetice de uz veterinar, dar și cu produse Biocide. Aici vorbim despre Raticide, Insecticide și Dezinfectați.

Succesul de care se bucură compania Promedivet Sovata este datorat calității superioare a produselor pe care le aducem și le păstrăm în raport optim calitate – preț, pentru clienți.

Avizate și notificate pe teritoriul întregii țări, produsele Promedivet Sovata sunt la dispoziția clienților prin distribuitorii societății, dar și online .

Livrare:
- livrarea se face prin curier rapid. Costurile livrării sunt suportate de către client, excepţie făcând comenzile care depăşesc 200 RON, cu exceptia produselor de calciu şi brichete de sare.


NON-STOP

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Mures, Sovata
  Str. Lungă, Nr.46/G, Sovata, Jud.Mureș