0

Ringstar Pet Hotel Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Ringstar Pet Hotel Bucuresti
Romania, Bucuresti
Sos. Odaii, Nr. 6 Sect.1, Bucuresti

Descriere serviciu

Ringstar Pet Hotel - hotel pentru animale, a fost creat pentru a reduce la minim stresul generat de despartirea de stăpân și de schimbarea mediului în care cătelul sau pisica trăieste. Prin urmare, am realizat un confortabil hotel, pensiune pentru câini și pisici in care facilitățile de cazare sunt de fapt camere dedicate, atent amenajate astfel încat să întrunească cerințele exigente ale musafirilor nostri blanosi.

Cazare pentru catei:
- Pentru cateii dv, mari sau mici, avem spatii generoase intre 10m2 si 20m2, individuale, cu covorase, cosulete confortabile sau fotolii, incalzire, web-cam, sistem audio, decoratiuni identice cu cele dintr-o locuinta.

Cazare pentru pisici:
- Hotelul pentru pisici Ringstar Pet Hotel ofera pentru pisicutele dv. cazare in camere special amenajate, individuale, linistite, incalzite, cu web-cam si sistem audio, cu jocuri motivationale si multe surprize pentru rasfatatele dumneavoastra.

Pisicile cazate la Ringstar Pet Hotel, hotel pentru pisici si alte animale, beneficiază de supraveghere non stop si un program de atentie si masa stabilit impreuna cu stapanul, pentru a nu li se schimba în nici un fel obiceiurile de acasa. Va recomandam sa aduceti litiera pisicutei de acasa si mancarea ei obisnuita.

Orice camera din hotelul nostru dedicata cazarii pisicilor poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa.

Rezervarile se fac în urma platii în avans a 30% din valoarea serviciilor. Această suma nu se va restitui în caz de anulare a rezervarii sau a neprezentarii in ziua cazarii.

Suntem unul dintre cele mai primitoare hoteluri pentru caini si pisici in Bucuresti-Baneasa. Insa trebuie sa stii ca, pentru cazarea pisicii la pensiune este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, iar deparazitarea externa sa fie valabila pe parcursul sederii la Ringstar Pet Hotel.

Cazare V.I.P:
- Camerele Very Important Pet (VIP) se adreseaza celor care nu vor sa faca nici un compromis in ceea ce priveste confortul prietenului lor, sau animalutelor cu nevoi mai speciale.

Toti oaspetii cazati in camerele Very Important Pet se bucura de o atentie mai speciala, putand fi scosi la plimbare de oricate ori doreste proprietarul si la orice ore, de asemenea incercam sa indeplinim orice cerinta a dv.

Orice camera din acest hotel pentru animale poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa. Hrana poate fi adusa de client, sau o putem asigura noi pentru un cost suplimentar de 15 lei / zi /catela

petshop
grădiniță
dresaj
pet hotel
toaletaj

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Sos. Odaii, Nr. 6 Sect.1, Bucuresti