0

Royal Pet Spa Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Royal Pet Spa Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. Avrig, Nr 80A

Descriere serviciu

Royal Pet Spa este locul unde caini si pisicile sunt rasfatate cu cele mai bune tratamente de ingrijire.

Echipa noastra formata din personal calificat, iubitor de animele si va sta la dispozitie pentru a ii oferi animalului dumneavoastra de companie un tratament regal.

Misiunea Royal Pet Spa este de a satisface nevoile animalelor de companie, prin a le oferi servicii complete de cosmetica si ingrijire pentru orice rase.

Viziunea noastra consta in crearea unui ambient placut atat pentru animale cat si pentru oameni.

Royal Pet Spa este un salon care a aparut datorita importantei acordata animalelor de companie, acestea fiind considerate prieteni ai oamenilor.

Intrucat aspectul fizic este important atat pentru oameni, cat si pentru caini sau pisici, acest salon acorda servicii de cosmetica canina si tratament. Serviciile oferite de salon includ: cosmetica canina, frizerie, tuns pentru caini si pisici.

Aspectul unui caine ingrijit sugereaza faptul ca stapanii sunt persoane care aloca timp pentru servicii de cosmetic si ingrijire.

Asadar, pentru un aspect ingrijit, se recomanda atat serviciile de frizerie caini si pisici, cat si serviciile cosmetica, spalare si masaj. Echipa din cadrul salonului Royal Pet Spa va asigura cel mai bun aspect al animalelor de companie astfel incat acestea sa se simta confortabil si in siguranta.

Serviciile de cosmetica canina permit animalului de companie sa se relaxeze si sa se detensioneze, spre exemplu: masajul facial, acesta fiind rasfatat de catre echipa profesionala si iubitoare de animale.

Serviciile de tuns caini si pisici difera de la un animal la altul si se tine cont si de preferintele pe care le are stapanul respectivului animal de companie.

Se recomanda serviciile de frizerie si tuns pentru a beneficia de un aspect curat si sanatos. Serviciile de frizerie caini si pisici includ serviciile toaletare ce trebuie efectuate periodic, servicii care se refera toaleta locala, a labutelor, a urechilor, precum si la toaleta glandelor perianale, ultimele doua fiind adresate cainilor.

Apeleaza cu incredere la specialistii care iti vor infrumuseta animalele de companie prin servicii de frizerie canina din Bucuresti, din orice Sector ai fi 1, 2, 3, 4, 5 sau 6! Pentru mentinerea unui aspect frumos si sanatos , iubitorii de animale sunt incurajati sa apeleze la serviciile pe care le ofera un salon de tratament si cosmetica pentru caini si pisici, servicii ce se caracterizeaza prin profesionalism, creativitate, atentie si grija menite sa satisfaca nevoile clientului.

Daca esti in cautarea unui salon de tuns caini din Bucuresti, Royal Pet Spa este locul perfect! Cainele tau este ingrijit de catre o echipa de profesionisti care ador sa lucreze cu acestia.

Valorile care stau la baza activitatilor noastre zilnice sunt:
- Atentie;
- Profesionalism;
- Creativitate;
- Grija pentru animale.

Va invitam cu drag la salonul nostru de cosmetica pentru caini si pisici.

- Gama completa de servicii
- Produse premium si calitate garantata
- Personal calificat, cu experienta
- Preturi accesibile si pachete speciale

NON-STOP
petshop
pet hotel
pet taxi
deplasare la domiciliu
cabinet veterinar

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. Avrig, Nr 80A