0

Scoala de dresaj Gabriel Cocu

Romania, Giurgiu
QR CODE

Scoala de dresaj Gabriel Cocu
Romania, Giurgiu
Comuna Adunatii Copaceni

Descriere serviciu

Metoda folosita este una pozitiva si motivationala. Rezultatele sunt evidente si desi constituie inca o noutate, aceasta metoda a reusit sa influenteze si sa modifice atat imaginea despre dresaj cat si comportamentul stapanilor fata de cainii lor.

Cursurile de predresaj pot fi incepute de indata ce puiul a finalizat schema de vacinare si poate fi scos pe strada. Cursurile dresaj pot fi efectuate in prezenta stapanului.

Programul de lucru este Luni - Vineri. Dresajul se poate efectua la domiciliul clientului sau cu sederea cainelui in pensiunea scolii de dresaj. In cazul sederii cainelui in pensiune, se adauga costul mancarii.

Modalitatea de lucru si locatia se stabilesc dupa evaluarea si testarea comportamentala a cainelui.

In situatia in care exista oarecare probleme de comportament, situatia impune ca pregatirea sa se faca in general la domiciliul cainelui.

In majoritatea cazurilor, o perioada de doua luni de zile este suficienta pentru parcurgerea unui program complet de educatie.

Predarea comenzilor la stapan constitue o faza extrem de importanta a dresajului si asigura reusita programului pentru posesorul cainelui.

Fara predare ,cainele va raspunde bine la dresor si probabil deloc la stapan. Predarea poate dura pana la 20 de zile. De fapt aceste exercitii se cer invatate de catre stapan, care reuseste astfel sa faca o echipa cu cainele sau.


- Pensiune canina
Pana in anul 1995 obisnuiam sa calatoresc foarte mult si deseori ramaneam in strainatate pentru o perioada de mai mult de 2 luni de zile. De cate ori plecam se punea problema cazarii cainelui pentru perioada respectiva.

Acesta este motivul pentru care am pus bazele celei mai tari pensiuni din Bucuresti. Avem un numar de 10 de padocuri dintre care 8 de interior cu incalzire in pardoseala ce sunt la dispozitia persoanelor care vor sa colaboreze cu noi.

Fiecare padoc este de 14 mp complet acoperite si cu gratar si cusca de lemn in interior. Complet betonate, padocurile sunt spalate de 2 ori pe zi cu Domestos si sunt dezinfectate la fiecare 2 zile cu cloramina. Pensiunea noastra este intr-o continua dezvoltare iar grija ce o purtam fiecarui caine ce ne este oaspete ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniu din tara.

Cainii nu se pot atinge intre ei si nici nu se vad cu vecinii din lateral. In fiecare saptamana un medic veterinar face o vizita obligatorie asa incat nu am avut niciodata evenimente de ordin medical.

Toti cainii lasati in pensiune beneficiaza de un program ce include:
- mentinerea notiunilor de disciplina existente
- mentinerea conditiei fizice
- sedinte de joaca si stimulare

Baza noastra este dotata cu 16 obstacole pentru agilitate, un bazin de inot de 30 m lungime, 3 m latime o pista de biciclete de 160 m pe care cainele invata sa mearga langa bicicleta, 10 alei de disciplina, 2000 metri patrati de spatiu de joaca pentru caini in zona verde complet ingradit si supavegheat permanent, 5000 metri patrati de teren arat pentru urma.

In sezonul rece dresajul se face in interior intr-un spatiu de 80 metri patrati incalzit si sunt in lucru 10 padocori inchise, incalzite si cu tot confortul unui hotel canin 5 stele. Echipamentul folosit in dresaj este de import si de cea mai buna calitate.

pet taxi
dog sitter
pensiune canină

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Giurgiu
  Comuna Adunatii Copaceni