0

Tina's Pets Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Tina's Pets Bucuresti
Romania, Bucuresti
Sos. Colentina 16, Complex Rose Garden, Bucuresti

Descriere serviciu

Tina’s Pets este un serviciu născut din pasiune și dragoste pentru animalele de companie și este alternativa ideală pentru stăpânii care nu doresc să-și lase animăluțul într-un pet hotel rece sau în grija unor persoane nespecializate (vecini/prieteni,etc).

Prin serviciile pe care le ofer, ajut stăpânii de animale să își organizeze mai bine programul, fără griji legate de câinele sau pisica lor, cu beneficii directe și imediate pentru câine.

Vei avea un câine mai docil și mai echilibrat când se întoarce de la o plimbare lungă și astfel ai mai multă liniște în casă și în familie.

Poți fi sigur că animalul tău este în siguranța cu mine, fie că îl plimb în jurul blocului, în parcurile special amenajate, sau am grijă de el cât timp ești plecat. Nu va fi lăsat nici o secundă nesupravegheat și îmi iau întotdeauna toate măsurile de precauție necesare.

Mișcarea este esentială oricărui câine, iar plimbările zilnice sunt extrem de importante și au beneficii enorme asupra câinelui tău. Indiferent de rasa, vârstă sau dimensiuni câinele trebuie plimbat zilnic de 2 – 3 ori pe zi dacă stai la bloc, sau cel puțin o dată pe săptămână dacă acesta este ținut la curte.

Sunt disponibilă pe toată durata zilei, de dimineața până seara, în orice anotimp cu condiția să îți faci o programare în prealabil și să suni!

plimbări câini
pet sitting
vizite la veterinar

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Sos. Colentina 16, Complex Rose Garden, Bucuresti