0

Trenul-Hotel Carpatia Express

Romania, Maramures, Viseu de Sus
QR CODE

Trenul-Hotel Carpatia Express
Romania, Maramures, Viseu de Sus
Str. Cerbului Nr. 5, RO-435700 Vişeu De Sus, Maramureş

Descriere serviciu

O modalitate originală de cazare pentru cei care îndrăgesc căile ferate sau cei care doresc să trăiască o experienţă deosebită. Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit produse în DDR pentru căile ferate ale fostei Cehoslovacii.

Pe lângă şarmul autentic al vagoanelor de dormit, „Carpatia Express“ oferă 20 de compartimente, fiecare cu câte două paturi. Numai 50 de metri îi despart pe oaspeţi dimineaţa, de locul de plecare al Mocăniţei spre Valea Vaserului.

Trenul-hotel staţionar se află într-o zonă îngrădită şi păzită. Vă stă la dispoziţie şi o parcare gratuită. Pachete de servicii la preţuri atractive vă vor face şederea în Vişeu de Sus de neuitat!

Vagonul-restaurant din „Carpatia Express“ este deschis şi pentru persoane care nu se cazează în tren. Totuşi, trebuie făcută o rezervare din timp!

Locomotiva:
În fruntea trenului se află o locomotivă cu abur istorică, construită la uzinele Reşiţa., după un model german. Această “piesă” valoroasă, cu care ne putem în continuare mândri, a fost complet restaurată şi renovată la Vişeu de Sus. Ea nu reprezintă doar un monument impozant al trenului-hotel, ci este o bucată de istorie a căilor ferate.

Compartimente:
Trenul-hotel dispune de 20 de compartimente de dormit, dotate cu tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastră. Un compartiment oferă două locuri de dormit. În cazuri excepţionale, pentru o familie cu un copil mic, se poate folosi şi al treilea pat. În fiecare compartiment este o chiuvetă, un dulapior cu oglindă, o garderobă şi loc suficient pentru bagaje.

Pentru a păstra cât mai mult din forma iniţială a vagoanelor, grupurile sanitare (duşuri şi toalete) au fost montate în exterior, imediat lângă tren. La capătul fiecărui vagon există câte două toalete, care pot fi folosite, în special pe timpul nopţii.

Vagonul-restaurant:
În vagonul-restaurant se serveşte dimineaţa micul-dejun, iar seara, la apusul soarelui, vă oferim o cină de neuitat la lumina caldă a lumânărilor.

Restaurantul stă la dispoziţia tuturor! Dacă doriţi să vă relaxaţi la o cină după o zi plină de experienţe pe Valea Vaserului, sau să vă încărcaţi cu energie din bogatul bufet suedez de la micul-dejun, sunteţi întotdeauna în trenul-hotel „Carpatia-Express“ bine-veniţi.

Menţiune: Disponibil în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2017. Locurile în restaurant fiind limitate, este obligatorie o rezervare în prealabil! Pentru cină, cel târziu până la ora 16:00 a acelei zile, iar pentru micul-dejun, cel târziu până la ora 18.00 cu o seară înainte.

Rezervări şi informaţii:
- [email protected]
- Tel: +40 262 353 381
- Fax: +40 262 353 384
- Mobil: +40 744 686 716

parcare
acces internet
sală fitness
piscină
spa
terasă
lobby
curte
restaurant
aer condiționat
se acceptă talie mică
se acceptă talie mare

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Maramures, Viseu de Sus
  Str. Cerbului Nr. 5, RO-435700 Vişeu De Sus, Maramureş