0

Vet Medical Center Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE
1 - 2 din 4

Vet Medical Center Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. General Dimitrie Salmen Nr.2 Sector 2, Bucuresti

Descriere serviciu

Situata in una dintre cele mai accesibile locatii, in zona Foisorul de Foc, Sector 2, la cateva minute de Piata Romana, clinica veterinara Vet Medical Center a fost infiintata pentru a intampina nevoile prietenilor nostri necuvantatori.

Am ales sa ne dedicam timpul lor, motiv pentru care Vet Medical Center este o clinica veterinara deschisa non-stop pentru urgente veterinare. Echipa noastra de medici veterinari iti sta la dispozitie oricand ai nevoie!

Oferim servicii veterinare complete, de la consultatii, pana la analize si chirurgie veterinara, acoperind competentele necesare pentru ca animalele noastre de companie sa creasca frumos si sanatos.

CONSULTATII VETERINARE:
- Te asteptam la Vet Medical Center pentru consultatii veterinare destinate destinate juniorilor, controale de rutina sau consultatii pe probleme specifice de sanatate.

LABORATOR ANALIZE:
- Clinica noastra este dotata cu un laborator analize veterinare, ceea ne permite sa examinam si sa avem rezultatul in aceeasi zipentru diverse probe de sange, urina, par, piele sau diferite formatiuni (tumori, inflamatii etc.).

ECOGRAFIE VETERINARA:
- O ecografie veterinara este, ca si in cazul medicinii umane, o metoda de investigatie neinvaziva ce creeaza un disconfort minim pacientului si nu are urmari negative.

STOMATOLOGIE VETERINARA:
- Ca si in medicina umana, afectiunile ce tin de stomatologie veterinara pot fi adevarate poveri pentru animalele noastre de companie.

RADIOLOGIE VETERINARA:
- Imaginile de radiologie veterinara sunt de ajutor in diagnosticarea multor afectiuni, in special ortopedice si tumorale. Pentru cele din urma se efectueaza obligatoriu radiografii pulmonare – pentru verificarea aparitiei metastazelor.

CHIRURGIE VETERINARA:
- Asiguram chirurgie veterinara in cadrul clinicii noastre si dispunem de bloc operator, preoperator si internat, precum si terapie intensiva.

Oncologie veterinara:
- Cancerul este una dintre cauzele principale ale deceselor in randul animalelor de companie, de aceea, acordam o atentie deosebita tuturor protocoalelor si tratamentelor care tin de oncologie veterinara.

Dermatologie veterinara:
- In majoritatea cazurilor, o afectiune ce tine de dermatologie veterinara poate fi mai complexa decat una la nivelul parului. De aceea, chiar si in cazurile in care leziunile aparente sunt minore (secretii auriculare, pierderea parului din anumite zone, prurit, eczeme etc.) sunt necesare evaluari dermatologice complexe.

Stomatologie veterinara:
- Ca si in medicina umana, afectiunile ce tin de stomatologie veterinara pot fi adevarate poveri pentru animalele noastre de companie.

Oftalmologie veterinara:
- Problemele care tin de oftalmologie veterinara sunt foarte numeroase in randul cainilor, pisicilor si animalelor exotice, insa pot aparea si la alte animale.

Internat veterinar:
- Detinem un internat veterinar in cadrul clinicii noastre: este un spatiu destinat spitalizarii pacientilor nostri care au trecut prin diferite interventii medicale, iar acum necesita monitorizare, terapie intensiva sau recuperare.

EKG veterinar:
- Electrocardiograma veterinara (EKG veterinar), impreuna cu ecografia cardica permit dignosticarea precisa a eventualelor afectiuni ale inimii companionului tau si stabilirea unui tratament care iti va oferi cat mai mult timp impreuna.

Echipa:
- Anca Cristea (Medic Veterinar)
- Cristian Cristea (Manager General)
- Daniel Lescai (Doctor in Medicina veterinara - Patologie chirurgicala)
- Adriana Stancu (Asistent Veterinar)
- Bogdan Petre (Asistent Veterinar)
- Fetic Daniel (Asistent Veterinar)

Program:
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata: 10:00 – 21:00
Duminica: 10:00 – 19:00

NON-STOP
consultații medicale
laborator analize
bancă de sânge
chirurgie
oncologie
dermatologie
stomatologie
oftalmologie
ecografie
radiologie
ortopedie
EKG
internat
ambulanță veterinară
farmacie veterinară
petshop
dresaj
pet hotel
deplasare la domiciliu
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. General Dimitrie Salmen Nr.2 Sector 2, Bucuresti