0

Zarra Pet Shop Bucuresti

Romania, Bucuresti
QR CODE

Zarra Pet Shop Bucuresti
Romania, Bucuresti
Str. G-ral. Barbu Vladoianu Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Descriere serviciu

Magazinul nostru se inscrie in topul celor mai moderne si profesionale centre pet shop din tara, aici veti gasi hrana, recompense, accesorii, produse de ingrijire si intretinere de inalta calitate.

Fiecare animalut este unic in felul lui, la Zarra Pet Shop puteti alege si personaliza produsele potrivite animalului dvs de companie, selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume.

Dieta, alimentatia si ingrijirea reprezinta elemente cheie in mentinerea sanatii companionului dumneavoastra. De aceea noi ne axam pe asigurarea unor produse si servicii de calitate, pentru a ne mentine micii clientii fericiti.

Zarra Pet Shop nu este un magazin oarecare, este asemanator unui club cu clienti fideli care isi iubesc micii necuvantatori si stiu sa aprecieze calitatea produselor si nu in ultimul rand sfaturile si indrumarile pe care le oferim cu placere.

De la infiintarea magazinului, din anul 2009, intreaga noastra activitate este indreptata spre mentinerea sanatatii si voiosiei micului companion, pentru ca astfel toti clientii sa fie multumiti.

Pentru a oferi servicii integrate, incepand din anul 2011 in incinta functioneaza si un cabinet medical ce ofera servicii medicale complete si complexe (consultatii, analize medicale, tratamente, ecografii, chirurgie) furnizate cu profesionalism de medici cu indelungata experienta.

NON-STOP
farmacie veterinară
frizerie și cosmetică

 

Trimite mesaj către proprietarul acestui serviciu! Solicită informații suplimentare!


  Pentru mai multe informații legate de acest serviciu, te rugăm să vizitezi pagina de prezentare: detalii

  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te
  Descrie experiența ta cu acest serviciu!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona serviciului

  Romania, Bucuresti
  Str. G-ral. Barbu Vladoianu Nr.4, Sector 1, Bucuresti