Termeni si conditii

1. Preambul

Acești termeni și condiții reglementează utilizarea platformei online ServiciiPet.ro, destinate promovării serviciilor pentru animale de companie din România.

2. Acceptarea termenilor

Accesând sau utilizând site-ul ServiciiPet.ro, vă exprimați acordul cu privire la prezenții termeni și condiții, care pot suferi modificări ocazionale.

3. Modificări ale termenilor și condițiilor

ServiciiPet.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții. Modificările vor fi publicate pe această pagină.

4. Condiții de eligibilitate

Utilizarea site-ului nostru este permisă doar persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani.

5. Înregistrarea unei afaceri

Înregistrarea unei afaceri pe platforma ServiciiPet.ro este gratuită. Noi ne rezervăm dreptul de a verifica, accepta sau respinge o înregistrare. Pentru a asigura autenticitatea și veridicitatea afacerilor înregistrate pe platformă, proprietarul afacerii poate fi contactat direct pentru verificări.

6. Înregistrări efectuate de către echipa ServiciiPet.ro

Unele afaceri pot fi înregistrate de către echipa noastră, utilizând informații colectate din surse publice. Dacă doriți să eliminați o afacere înregistrată în acest mod, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare prin e-mail la adresa [email protected]. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

7. Responsabilitatea pentru conținut

Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul pe care îl postează pe platforma noastră. ServiciiPet.ro nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, integritatea sau calitatea informațiilor postate de utilizatori.

8. Utilizare abuzivă

Comportamentul abuziv sau hărțuirea sunt strict interzise pe platforma noastră. Orice încălcare a acestui principiu poate duce la suspendarea contului utilizatorului.

9. Suspendarea sau ștergerea conturilor

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau șterge orice cont, fără preaviz, dacă acesta încalcă prezenții termeni și condiții.

10. Limitarea răspunderii

ServiciiPet.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele daune care pot rezulta din utilizarea platformei.

11. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt supuși legii române.

Pentru orice nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].