Royal Pet Spa Bucuresti

Romania, Bucureşti
Ultima actualizare 10 luni în urmă
ID #13
1 - of 4
Strada Avrig, Nr 80A
Royal Pet Spa Bucuresti
Romania, Bucureşti,
Modificat 10 luni în urmă

Descriere

Situat în inima Bucureștiului, Royal Pet Spa reprezintă apogeul serviciilor de îngrijire pentru animale de companie. Înființat din dragostea și respectul față de prietenii noștri necuvântători, salonul nostru și-a propus să redefinească experiența de cosmetică și îngrijire pentru animale.

Înconjurat de un cadru plăcut și primit de o echipă pasionată și calificată, fiecare animal de companie este tratat ca un adevărat membru regal. Ne mândrim cu gama noastră extinsă de servicii: de la tuns și cosmetică, până la tratamente specifice, precum igiena dentară, a labuțelor și urechilor, sau deparazitări.

Alegând Royal Pet Spa, clienții noștri nu optează doar pentru un simplu serviciu, ci pentru o experiență. Dincolo de transformarea estetică, oferim relaxare și răsfăț, punând accent pe binele fizic și emoțional al animalului. O vizită la noi este mai mult decât o simplă tunsoare; este o manifestare a iubirii și recunoștinței față de companionii noștri loiali.

Conștienți de legătura profundă dintre oameni și animalele lor, ne-am bazat activitatea pe patru valori fundamentale: atenție, profesionalism, creativitate și, cel mai important, grija autentică pentru animale. Ne dorim ca fiecare vizită să devină o obișnuință plăcută, înțelegând că un animal îngrijit este, de asemenea, un animal fericit și sănătos.

Indiferent dacă sunteți din Sectorul 1 sau 6, vă invităm să descoperiți serviciile noastre premium. La Royal Pet Spa, împărțim aceeași pasiune cu dvs.: iubirea și respectul față de animale. Alegeți calitatea și profesionalismul și oferiți-i prietenului dvs. tratamentul regal pe care îl merită.

Facilitățile oferite

Spălare și periere:
Tundere și coafare:
Tratamente pentru blană și piele:
Igiena orală:
Tratamente pentru gheare și labe:

 

Contactează furnizorul serviciului
  Comentarii

  Întrebări? Doriti mai multe informații? Doriți să puneți o întrebare? Adăugați un comentariu nou...
  Puneți întrebări legate doar de acest serviciu.
  Comentariile sunt moderate.
  Adaugă un comentariu nou
  Contactați proprietarul serviciului 021 332 0xxxx
  Vizitează site oficial
  Înregistrat la data de 01/08/2023

  Locația serviciului

  Romania, Bucureşti
  Strada Avrig, Nr 80A